Rychlé novinky:

16.10.2019: Brožura BBP 2019/20

19.07.2019: Startovní listina Mistrovství S.A.C

BBP 3 - Vranovský žleb - Starší žáci

Datum pořádání od 09.12.2017 08:00 do 09.12.2017 15:00
Hlavní rozhodčíPetr Kotyza st.
Zpracování výsledkůMartin Juránek
Propozice ke staženístáhnout výsledky

Start: 09:05 hod

Seriál závodůBBP 2018 - Starší žáci
Propozice seriálu ke staženístáhnout výsledky
Detail seriáludetail seriálu
Vzdálenost (km)1,50
Počet kol1
Počet závodníků12
StavOficiální výsledky

Seznam účastníků a výsledky

Výsledky

Výsledky dle kategorií:

Poř. St.
číslo
Jméno Oddíl Poř. kat. Kateg. Ročník Kola Výkon Ztráta
1 11 ODEHNAL Jan VSK Univerzita Brno 1 Žci_St 2004 1 00:05:44
2 20 URBÁNEK Jakub BYAC Brno 2 Žci_St 2003 1 00:05:56 00:00:11
3 1 SEKERKA Antonín AC Moravská Slavia Brno 3 Žci_St 2003 1 00:06:00 00:00:16
4 18 ŠTĚRBÁK Josef SK Žabovřesky Brno 4 Žci_St 2004 1 00:06:03 00:00:18
5 15 OSOLSOBĚ Jindřich AHA Vyškov 5 Žci_St 2004 1 00:06:07 00:00:22
6 16 BERKA Pavel 6 Žci_St 2004 1 00:06:08 00:00:24
7 22 FIALA Jan BK Říčany 7 Žci_St 2004 1 00:06:10 00:00:25
8 19 URBÁNEK Adam SK Žabovřesky Brno 8 Žci_St 2003 1 00:06:10 00:00:26
9 17 VLACH Mojmír VSK UNI Brno - Botanická 9 Žci_St 2004 1 00:06:50 00:01:05
10 12 KOSTRUH Jan VSK UNI Brno - Jehnice 10 Žci_St 2004 1 00:06:52 00:01:07
11 5 MARČÍK Jiří AC Moravská Slavia Brno 11 Žci_St 2004 1 00:07:12 00:01:27
12 13 TAJOVSKÝ Matěj AK Kuřim 12 Žci_St 2004 1 00:08:28 00:02:44

<< zpět

MYLAPS ProChip

Nejspolehlivější a nejpřesnější čipová technologie od společnosti MYLAPS. Tato technologie je používána na olympijských hrách pro měření cyklistiky, MTB, triatlonu, biatlonu, lyžování, rychlobruslení.

Náš tým

Náš tým je schopen na profesionální úrovni zajistit pořádání sportovních soutěží. Organizaci závodů, registraci na místě, měření, zpracování a publikaci výsledků.

SW vybavení

Pro měření, zpracování a publikaci výsledků používáme software vyvinutý na zakázku. Lze online publikovat výsledky komentátorovi na obrazovky a s nepatrným zpožděním na webových stránkách.